Vallox Delico PTD EC 600 musta
Vallox Delico PTD EC 600 musta Vallox Delico PTD EC 600 musta Vallox Delico PTD EC 600 musta Vallox Delico PTD EC 600 musta
Vallox Liesituulettimet

Vallox Delico PTD EC 600 musta

Valloxin upea moderni Delico-sarja on julkaistu. Delico PTD EC 600 kruunaa keittiösi ulkonäön.

589,90 €
655,44 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

LIESIKUPU VALLOX DELICO PTD EC 600

Tuotteen saatavuudessa vaihtelua, tarkista toimitusaika ennen tilausta.  Vallox Delico PTD EC on liesikuvulla voi ohjata ilmanvaihtolaitteita, huippuimureita tai ilmalämmityskoneita, joissa on tasavirtapuhaltimet (EC).

Vallox Delico PTD EC -säädinkuvussa yhdistyy skandinaavinen eleetön design ja tehokas kärynpoisto. Kupu sopii huippuimureiden ja Vallox-ilmanvaihtokoneiden ohjaukseen. Kuvun etupaneelin saa mustana tai valkoisena, joten se on helppo sulauttaa osaksi keittiötä. Höyrynkeräysosan tukeva rakenne ja sulava liikkuminen sisään ja ulos on osa sen laadukasta käyttömukavuutta. Kuvun ohjaus tapahtuu etupaneelin kosketuspainikkeiden avulla. LED-valaisin antaa liesitasolle tasaisen ja häikäisemättömän työvalon. Liesivahtitoiminto tuo turvallisuutta. 

Vallox Delico PTD EC -säädinkuvun puhallinnopeuden säätö on kolmiportainen, jokainen nopeus on esivalittavissa. Sulkuläppä on moottoroitu. Siinä on automaattinen tehostus sulkuläpän auetessa, ajastin on ohjelmoitavissa 45-120 min. Kärkitiedon saa läpän auetessa. Minimi-ilmavirta on säädettävissä ja siihen on ohjelmoitavissa 15 minuutin jälkikäynti. Vallox Delico PTD EC -säädinkupu on saatavilla standardimitoitettuna 500 mm ja 600 mm. Tämä on tyyliä ja tehokasta kärynpoistoa arvostavan valinta.

Vallox Delico PTD EC -säädinkupu on saatavilla standardimitoitettuna 500 mm ja 600 mm.

  • Väri: Valkoinen ja musta
  • Leveys: 500 tai 600 mm
  • Kanavaliitäntä: 1 x 125 mm
  • Paino pakkauksen kanssa: 11/12 kg
  • Valon värilämpötila: 4000K
  • Toimitusaika 3 viikkoa tilauksesta

HUOM. TARKISTA SOVELTUVUUS ENNEN TILAUSTA