Vallox Delico PTD EC 500 mm valkoinen
Vallox Delico PTD EC 500 mm valkoinen Vallox Delico PTD EC 500 mm valkoinen Vallox Delico PTD EC 500 mm valkoinen Vallox Delico PTD EC 500 mm valkoinen
Vallox Liesituulettimet

Vallox Delico PTD EC 500 mm valkoinen

Moderni Vallox Delico PTD EC -liesikupu sopii huippuimureiden ja Vallox-ilmanvaihtokoneiden ohjaukseen.

589,90 €
655,44 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Vallox Delico PTD EC on moderni säädinkupu tasavirtapuhaltimilla (EC) varustettujen ilmanvaihtokoneiden ja huippuimureiden ohjaamiseen.

Vallox Delico PTD EC -säädinkuvussa yhdistyy skandinaavinen eleetön design ja tehokas kärynpoisto. Kupu sopii huippuimureiden ja Vallox-ilmanvaihtokoneiden ohjaukseen. Kuvun etupaneelin saa mustana tai valkoisena, joten se on helppo sulauttaa osaksi keittiötä. Höyrynkeräysosan tukeva rakenne ja sulava liikkuminen sisään ja ulos on osa sen laadukasta käyttömukavuutta. Kuvun ohjaus tapahtuu etupaneelin kosketuspainikkeiden avulla. LED-valaisin antaa liesitasolle tasaisen ja häikäisemättömän työvalon. Liesivahtitoiminto tuo turvallisuutta.

Vallox Delico PTD EC -säädinkuvun puhallinnopeuden säätö on kolmiportainen, jokainen nopeus on esivalittavissa. Sulkuläppä on moottoroitu. Siinä on automaattinen tehostus sulkuläpän auetessa, ajastin on ohjelmoitavissa 45-120 min. Kärkitiedon saa läpän auetessa. Minimi-ilmavirta on säädettävissä ja siihen on ohjelmoitavissa 15 minuutin jälkikäynti.

Vallox Delico PTD EC -säädinkupu on saatavilla standardimitoitettuna 500 mm ja 600 mm. Tämä on tyyliä ja tehokasta kärynpoistoa arvostavan valinta.

Tarkista tuotteen yhteensopivuus asiakaspalvelustamme.

Väri: Valkoinen

Leveys: 500 mm

Kanavaliitäntä: 1 x 125 mm

Paino pakkauksen kanssa: 11/12 kg (500/600 mm)

Valon värilämpötila: 4000K