Vallox Delico PTD AC 600 musta
Vallox Delico PTD AC 600 musta Vallox Delico PTD AC 600 musta Vallox Delico PTD AC 600 musta
Vallox Liesituulettimet

Vallox Delico PTD AC 600 musta

Tuotenumero 7911303

Valloxin upea moderni Delico-sarja on julkaistu. Delico PTD AC 600 kruunaa keittiösi ulkonäön.

589,90 €
655,44 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 30 - 60 työpäivää

LIESIKUPU VALLOX DELICO PTD AC 600

Tuotteen saatavuudessa vaihtelua, tarkista toimitusaika ennen tilausta. 

Vallox Delico PTD AC on liesikuvulla voi ohjata ilmanvaihtolaitteita, huippuimureita tai ilmalämmityskoneita, joissa on vaihtovirtapuhaltimet (AC).

Vallox Delico PTD AC -liesikuvussa yhdistyy eleettömän tyylikäs muotoilu ja tehokas kärynpoisto. Kuvulla voi ohjata huippuimureita, ilmanvaihtokoneita ja ilmalämmityskoneita, joissa on vaihtovirtapuhaltimet. Kuvun etupaneelin värivaihtoehtojen (musta ja valkoinen) ansiota se sopii erilaisiin keittiöihin. Mukavuutta käyttöön tuovat sekä höyrynkeräysosan tukeva rakenne että sen sulava liikkuminen sisään ja ulos. Kupua ohjataan etupaneelin kosketuspainikkeiden avulla. Himmennettävä LED-valaisin valaisee liesitason tasaisesti ja häikäisemättä. Kuvussa on myös liesivahtitoiminto.

Vallox Delico PTD AC -liesikuvun kolmiportaisella muuntajasäätimellä voi ohjata vaihtovirtapuhaltimia (AC). Liesikupuun voidaan ohjelmoida käyttöönoton yhteydessä 0-asento sekä kärynpoistoon 15 min. jälkikäynti. Moottoroidussa sulkuläpässä on säädettävä ajastin. Monipuolinen Vallox Delico PTD AC sopii seuraavien Vallox-liesikupujen tilalle: LM, LMP, PTS, PTD AC, PTX, PTXP ja PTXPA. Sopii myös monen muun merkin kanssa. Kysy lisää asiakaspalvelustamme! Sähköliitäntä on kiinteä.

Vallox Delico PTD AC -säädinkupu on saatavilla standardimitoitettuna 500 mm ja 600 mm.

  • Väri: Valkoinen ja musta
  • Leveys: 500 tai 600 mm
  • Kanavaliitäntä: 1 x 125 mm
  • Paino pakkauksen kanssa: 11/12 kg
  • Valon värilämpötila: 4000K