VALLOX DELICO KTD A VALKOINEN KERROSTALO-MALLI VALKOINEN
VALLOX DELICO KTD A VALKOINEN KERROSTALO-MALLI VALKOINEN VALLOX DELICO KTD A VALKOINEN KERROSTALO-MALLI VALKOINEN VALLOX DELICO KTD A VALKOINEN KERROSTALO-MALLI VALKOINEN VALLOX DELICO KTD A VALKOINEN KERROSTALO-MALLI VALKOINEN VALLOX DELICO KTD A VALKOINEN KERROSTALO-MALLI VALKOINEN VALLOX DELICO KTD A VALKOINEN KERROSTALO-MALLI VALKOINEN
Vallox Liesituulettimet

VALLOX DELICO KTD A VALKOINEN KERROSTALO-MALLI VALKOINEN

Valloxin upea moderni Delico-sarja on julkaistu. Delico KTD 600 kruunaa keittiösi ulkonäön.

589,90 €
655,44 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Tuotteessa saatavuusongelma, tarkasta tilanne ennen tilausta. 

LIESIKUPU VALLOX DELICO KTD A 600

Vallox Delico KTD A on ajastintoimisella sulkuläpällä varustettu liesikupu ilmanvaihtojärjestelmiin, joiden puhallinnopeutta ei säädetä liesikuvulta.

Vallox Delico KTD A -liesikupu on skandinaavista eleetöntä tyyliä ja tehokasta kärynpoistoa arvostavan valinta. Se sulautuu huomaamattomasti osaksi keittiötä. Kuvun etupaneelin saa mustana ja valkoisena, jolloin sen saa sopimaan erilaisiin keittiöihin. Kupu sopii kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin ja huoneistokohtaisiin ilmanvaihtojärjestelmiin. Tukevarakenteinen ja sulavasti liikkuva höyrynkeräysosa tarjoaa laadukasta käyttömukavuutta. Ohjaus on helppoa etupaneelin kosketuspainikkeiden avulla. Lasinen etupaneeli on helppo pitää puhtaana. Mukavuutta ruuanlaittoon tarjoaa tasainen ja häikäisemätön LED-valaisin. Liesivahtitoiminto huolehtii turvallisuudesta. Vallox Delico KTD A -liesikuvun sulkuläppä on moottoroitu. Ajastin on ohjelmoitavissa 45-120 min. Kärkitiedon saa läpän auetessa. Minimi-ilmavirta on säädettävissä. Vallox Delico KTD A -liesikupu on saatavilla standardimitoitettuna 500 mm ja 600 mm. Kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin asennettaessa tulee KTD A -liesikupuun yhdistää Vallox Savunrajoitin.

  • Väri: Valkoinen
  • Leveys: 500 tai 600 mm
  • Kanavaliitäntä: 1 x 125 mm
  • Paino pakkauksen kanssa: 11/12 kg
  • Valon värilämpötila: 4000K

 
Samankaltaiset tuotteet