Thermex York III Standard 600mm valkoinen omalla moottorilla
Thermex York III Standard 600mm valkoinen omalla moottorilla
Thermex

Thermex York III Standard 600mm valkoinen omalla moottorilla

Tyylikäs Thermexin York III Standard liesituuletin on yläkaappiin asennettava malli omalla moottorilla. Malli on varustettu ulosvedettävällä lipalla.

77,76 €
111,08 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

                                        


Ulosvedettävällä lipalla varustettu York III Standard liesituuletin on yläkaappiin asennettava malli omalla moottorilla. Ulosvedettävä lippa liukuu sulavasti ja toimii kätevänä höyrynkerääjänä silloin kun laitat ruokaa. Työnnä lippa takaisin kun lopetat ruoanlaiton ja keittiösi ilme pysyy harmonisena ja linjakkaana. Kaunis valkoinen väri soveltuu useimpiin keittiöihin. York III on varustettu tarvittavilla perustoiminnoilla: hyvällä imuteholla, energiaa säästävillä LED-valoilla sekä kätevillä käyttökytkimillä. York III malli on supernopea asentaa uusien kätevien kiinnistysrautojen avulla.
 
Lisävarusteena saatavat kierrätyssuodattimet antavat mahdollisuuden asentaa liesituuletin huonetilaan palauttavaksi malliksi, silloin kun sen liittäminen katolle menevään poistokanavaan ei ole mahdollista. Suodattimien lävitse kulkeutuva ilma palautuu takaisin huonetilaan. Jos haluat normaalia parempaa suodatusta, niin Thermex Plasmex -suodattimen puhdistuskyky on jopa 96,5% ja käyttöikä jopa 10 vuotta, ilman huoltotoimenpiteitä.
 
 
 Kaappiin integroitava
 Omalla moottorilla
 Nopeudet: 3 toimintanopeutta
 Ilmamäärä min: 149 m3/h
 Ilmamäärä max: 273 m3/h
 Äänitaso: 47-61 dB(A)
 Valo: 2 x 2,8W LED (3000K)
 Rasvasuodatin: Metallinen rasvasuodatin
 Lähtökaulus: Ø - 125mm
 Kanavakoko suositus min: Ø - 125 mm
 Energialuokka D