Thermex Preston II liesituuletin 90cm ilmanvaihdon ohjaukseen, musta
Thermex Preston II liesituuletin 90cm ilmanvaihdon ohjaukseen, musta Thermex Preston II liesituuletin 90cm ilmanvaihdon ohjaukseen, musta Thermex Preston II liesituuletin 90cm ilmanvaihdon ohjaukseen, musta
Thermex Liesituulettimet

Thermex Preston II liesituuletin 90cm ilmanvaihdon ohjaukseen, musta

Tuotenumero 540.23.2098.0+iv

Thermexin Preston -sarjan 90 cm leveä, seinälle kiinnitettävä ja väritykseltään musta malli takaa tehokkuutta ja käyttömukavuutta keittiöösi.

1 299,90 €
1 820,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Thermex Preston 2 liesituuletin 90cm ilmanvaihdon ohjaukseen, musta


Thermex Preston II on seinälle asennettava, tyylikäs vertikaalinen liesituuletin. Näyttävä Preston II on materiaaliltaan rosteria ja mustaa lasia. 


Tämä versio Preston II mallista on tarkoitettu ilmanvaihdon ohjaukseen. Se ohjaa huippuimureita, jotka poistavat ilmaa useista eri tiloista. Liesikupu ylläpitää jatkuvaa perusilmanvaihtoa, sekä ohjaa imua tarpeen mukaan keittiöön tai muihin tiloihin. 

Mallin mukana toimitetaan kätevä langaton kauko-ohjain, joka voidaan asentaa esimerkiksi kylpyhuoneen lähelle. Tällöin voit kätevästi nappia painamalla tehostaa ilmanvaihtoa kylpyhuoneessa käymättä keittiössä.

Malli ohjaa käytännössä kaikkia perinteisiä AC-huippuimureita. Mikäli asunnossa on moderni EC huippuimuri, voi Preston II mallin muokata myös sitä ohjaavaksi Thermexin AC/DC muuntimen avulla

Preston malli sopii myös AC ilmavaihtokoneiden ohjaamiseen, kun puhaltimien yhteisteho on alle 400w. Mikäli Iv-koneessa on käytössä lämmitysvastus, tulee sille verää Preston mallin kanssa oma sähkönsyöttö.

Thermex Preston II -liesituulettimen ominaisuuksia

Tämän liesituulettimen hyvät ominaisuudet pitävät sisällään esimerkiksi LED-valot, Glass touch -hipaisukytkimet, jaksottaisen poiston, jälkikäynnin, etu- ja alaimun sekä suodattimien puhdistusmuistuttajan.

Thermexin Preston II -malli on suunniteltu viemään kaikki ruoanlaitossa syntyvät höyryt ja käryt pois keittiöstäsi: mallissa on kaksi eri imuaukkoa, yksi laitteen keskellä (etuimu), joka ottaa höyryt talteen laitteen etupuolelta ja toinen laitteen alapuolelle (alaimu), joka puolestaan huolehtii seinän viereisten keittolevyjen höyryn keräämisestä.

Preston II mallissa voidaan imutehoa kasvattaa entisestään avaamalla lasiluukkua. Tämä on kätevä ominiaisuus etenkin rasvaisempaa ruokaa laitettaessa.


Tekniset tiedot:

 •     Malli: Seinälle asennettava
 •     Materiaali: Musta lasi / RST
 •     Mitat: 900 x 485 x 1110 - 1430 mm (l x s x k)
 •     Nopeudet: 3 toimintanopeutta + boost
 •     Ohjaus: Glass touch-painonapit
 •     Valo: 2 x 3W LED (3000K)
 •     Rasvasuodatin: Metalliset, pestävät rasvasuodattimet
 •     Lähtökaulus: Ø - 150/125mm
 •     Kanavakoko suositus min: Ø - 125 mm
 •     Soveltuvuus: AC-huippurimurit ja iv-koneet
 •     Iv-ohjaus: Soveltuu ilmanvaihdon ohjaamiseen
 •     Takuu: 2vuotta


Thermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex!