Thermex Preston II liesituuletin 90cm huippuimurille. Musta lasi/RST
Thermex Preston II liesituuletin 90cm huippuimurille. Musta lasi/RST Thermex Preston II liesituuletin 90cm huippuimurille. Musta lasi/RST Thermex Preston II liesituuletin 90cm huippuimurille. Musta lasi/RST
Thermex Liesituulettimet

Thermex Preston II liesituuletin 90cm huippuimurille. Musta lasi/RST

Tuotenumero 540.23.2098.0

Thermexin Preston -sarjan 90 cm leveä, seinälle kiinnitettävä ja väritykseltään musta malli takaa tehokkuutta ja käyttömukavuutta keittiöösi.

889,90 €
1 310,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Thermex Preston 2 liesituuletin 90cm huippuimurin ohjaukseen, musta


Thermex Preston II on seinälle asennettava, tyylikäs vertikaalinen liesituuletin. Näyttävä Preston II on materiaaliltaan rosteria ja mustaa lasia. 

Leveämpi malli sopii upeasti keittiöön, jossa liesituulettimen ympärillä on reilummin tilaa.


Tämä versio Preston II mallista on tarkoitettu huippuimurin ohjaukseen. Se ohjaa käytännössä kaikkia perinteisiä AC-huippuimureita, jotka imevät ilmaa vain keittiöstä. Mikäli asunnossa on moderni EC huippuimuri, voi Preston II mallin muokata myös sitä ohjaavaksi Thermexin AC/DC muuntimen avulla.


Tämän liesituulettimen hyvät ominaisuudet pitävät sisällään esimerkiksi LED-valot, Glass touch -hipaisukytkimet, jaksottaisen poiston, jälkikäynnin, etu- ja alaimun sekä suodattimien puhdistusmuistuttajan.

Thermexin Preston II -malli on suunniteltu viemään kaikki ruoanlaitossa syntyvät höyryt ja käryt pois keittiöstäsi: mallissa on kaksi eri imuaukkoa, yksi laitteen keskellä (etuimu), joka ottaa höyryt talteen laitteen etupuolelta ja toinen laitteen alapuolelle (alaimu), joka puolestaan huolehtii seinän viereisten keittolevyjen höyryn keräämisestä.

Preston II mallissa voidaan imutehoa kasvattaa entisestään avaamalla lasiluukkua. Tämä on kätevä ominiaisuus etenkin rasvaisempaa ruokaa laitettaessa.


Lisävarusteet Thermex Preston II -liesituulettimeen


Thermex Preston II -malliin on saatavana laajasti lisävarusteita. 

Niiden avulla voit muun muassa tasapainottaa asuntosi ilmanvaihtoa (tuotenumero 536.99.1000.9 Trigger -moduuli) silloin kun liesituuletin on käytössä, jos kodistasi löytyy esimerkiksi lämmöntalteenottolaite. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus erityisesti tehokkaalla imuteholla varustetun liesituulettimen kanssa. Katso lisää Thermex Trigger -moduuli tuotesivulta.

AC/DC muuntimella saadaan tämä liesituuletinmalli ohjaamaan myös EC-huippuimureita.


Tekniset tiedot:

 •     Malli: Seinälle asennettava
 •     Materiaali: Musta lasi / RST
 •     Mitat: 900 x 485 x 1110 - 1430 mm (l x s x k)
 •     Nopeudet: 3 toimintanopeutta + boost
 •     Ohjaus: Glass touch-painonapit
 •     Valo: 2 x 3W LED (3000K)
 •     Rasvasuodatin: Metalliset, pestävät rasvasuodattimet
 •     Lähtökaulus: Ø - 150/125mm
 •     Kanavakoko suositus min: Ø - 125 mm
 •     Soveltuvuus: AC-huippurimurit
 •     Iv-ohjaus: Soveltuu vain keittiöstä imeviin huippuimureihin
 •     Takuu 2v


Thermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex!