Thermex Plasmex suodatin
Thermex Plasmex suodatin Thermex Plasmex suodatin
Thermex Liesituulettimet

Thermex Plasmex suodatin

Tuotenumero 535.10.1000.9

Thermex plasmex plasmasuodatin

567,90 €
660,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Thermex Plasmex palsmasuodatin


Kun sinulla ei ole mahdollisuutta liittää liesituuletinta poistokanavaan tai haluat vain säästää lämmityskuluissa, voit asentaa liesituulettimeesi uuden Thermex Plasmex suodattimen.

Kun ilma kulkee Thermex Plasmex suodattimen läpi, sen sisältämiin hiukkasiin kohdistetaan sähkövaraus. Tällöin kevythiukkaset jäävät kiinni Thermex Plasmex suodattimen hiilisuodatinosaan.

Tämä merkitsee, että keittiöön palautettavasta ilmasta poistetaan 96,5 % ruoankärystä. Thermex Plasmex suodatin on näin ollen kaksi kertaa niin tehokas  kuin tavallinen hiilisuodatin.

Thermex Plasmex suodattimen käyttöiän odotetaan olevan jopa 10 vuotta. Se on 20 kertaa enemmän tavalliseen hiilisuodattimeen verrattuna.

Thermex Plasmex suodatin on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien, omalla moottorilla olevien liesituulettimien kanssa. Optimaalisin maksimi imuteho liesituulettimella on 500 m3/h, mutta Thermex Plasmex suodatinta voi käyttää myös tätä kovemmalla imuteholla varustettujen liesituulettimien kanssa. Asennuksessa tulee ottaa huomioon, että ilma pääsee vapaasti purkautumaan takaisin huonetilaan. Jos Thermex Plasmex suodatin ei mahdu esimerkiksi seinälle asennettavan liesituulettimen suojaputken sisään, Thermex:lta on saatavana erillisiä asennuskoteloita, joiden avulla suodattimen voi asentaa esimerkiksi suojaputken päälle. Kysy lisää asiakaspalvelusta.