Thermex Perpignan 600mm ulkoiselle moottorille
Thermex Perpignan 600mm ulkoiselle moottorille Thermex Perpignan 600mm ulkoiselle moottorille Thermex Perpignan 600mm ulkoiselle moottorille
Thermex

Thermex Perpignan 600mm ulkoiselle moottorille

Thermexin PERPIGNAN-malli on pystysuora liesituuletin. Erityisen vertikaalisen muotoilun ansiosta voit seistä lähellä liettä ja näet hyvin koko keittoalueen.

928,34 €
1 326,20 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää


PERPIGNAN on suunniteltu niin, että käyttäjällä on täysi näkyvyys keittotasolle ja silti liesituuletin poistaa ruoanlaitossa syntyvät höyryt ja käryt. Perpignan on elegantti ja nykyaikainen. Mallissa on tehokas imuteho ja siinä on imuaukot laitteen keskiosassa sekä alaosassa, joka takaa, että ilman epäpuhtaudet menevät liesituulettimeen, huolimatta siitä, millä keittolevyillä tehdään ruokaa. Laitteen perusominaisuuksiin kuuluvat lisäksi energiaystävälliset LED-valot, astianpesukoneessa pestävät rasvasuodattimet, jaksottainen poisto -toiminto sekä jälkikäyntitoiminto. Perpignan kuuluu Thermex malleihin, joissa on Thermex Voicelink toiminnot. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ohjata liesituulettimen toimintoja sen mukana toimitettavalla helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.  , älylaitteelle ladattavalla Thermex Remote App -sovelluksella tai yksistään puheellasi, yhdessä Google Assistant sovelluksen kanssa.
 
 Thermex Remote App sovelluksella on mahdollista ohjata kaikkia liesituulettimen toimintoja ja niiden lisäksi esimerkiksi säätää liesituulettimen valojen värilämpötilaa. Näin saat myös liesituulettimen valot yhteneväisiksi keittiön muun valaistuksen kanssa.
 
 Thermex VoiceLink vapauttaa kokkaajan kädet ruoanlaittoa varten ja mahdollistaa liesituulettimen ohjauksen puheella. Hei Google, käynnistä liesituuletin…ja liesituuletin käynnistyy. Hei Google, sammuta liesituuletin…ja liesituuletin sammuu.
 

Erityisominaisuudet

  • Tehokas etuimu
  • Energiatehokas LED-valaistus
  • Lasiluukku voidaan avata suuremman imutehon saamiseksi
  • Suojaputki on samanvärinen kuin liesituuletin
  • Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin
  • Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa
  • Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla.