Thermex Harwich II seinä 600mm rst ulkoiselle moottorille
Thermex Harwich II seinä 600mm rst ulkoiselle moottorille
Thermex

Thermex Harwich II seinä 600mm rst ulkoiselle moottorille

Hieno Thermex Harwich II on liesituuletin seinälle asennettavaksi ja ulkoiselle moottorille

626,64 €
895,20 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää
Thermex Harwich II on seinälle asennettava kulmikas liesikupu jämäkällä yleisilmeellä. Harwich II mallin ominaisuudet tekevät siitä huippuluokan liesikuvun ruoanlaitossa syntyvien epäpuhtauksien poistoon. Liesikuvulla ohjataan ulkoista moottoria (huippuimuri, kanavapuhallin tms.) Tässä mallissa on helppokäyttöiset hipaisukäyttökytkimet, astianpesukoneessa pestävät metalliset rasvasuodattimet sekä energiaa säästävät LED-valot. Lisämukavuutta käyttöön tuovat esimerkiksi suodattimien puhdistusmuistuttaja sekä jälkikäyntiominaisuus. Harwich II malliin on saatavilla erilaisia lisävarusteita, joiden avulla muokkaat sen soveltuvaksi juuri sinun keittiöösi ja ilmanvaihtojärjestelmään.
 
 Liesikupu on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien pientalojen huippuimureiden ja kanavapuhaltimien kanssa. Lähtökohtaisesti se on tarkoitettu ohjaamaan 1-vaihe AC-moottoreita, mutta jos sinulla on käytössäsi tasavirtamoottorillinen EC-moottori, niin tarvitset lisävarusteena vain 536.99.1100.9 Thermex AC/DC -muuntimen ja voit ohjata EC-moottoria.
 
 Lisävarusteena saatavien Thermex Trigger- tai Pro Link -moduulin avulla voit tasapainottaa asuntosi ilmanvaihtoa, silloin kun liesituuletin on käytössä, jos sinulla on esim. lämmöntalteenottolaite. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus varsinkin uusissa, tiiveissä taloissa.
 
 Jatkosuojaputken avulla asennat Harwich II mallin jopa 3,4metrin huonekorkeuteen.
 
 Ominaisuudet:
 Asennus: seinälle
 Väri: RST
 Ohjaus: Hipaisukäyttökytkimet
 Nopeudet: 3 toimintanopeutta + Boost
 Valo: 2 x 1,5W LED (3000K)
 Rasvasuodatin: Metallinen rasvasuodatin
 Lähtökaulus: Ø - 150/125mm
Lisävaruste: 537.23.1144.9 Jatkosuojaputki Harwich II seinä rst 2 x 1000mm