Liesituuletin Thermex TFH 360 säätöventtiilillä 60cm RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus
Liesituuletin Thermex TFH 360 säätöventtiilillä 60cm RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Liesituuletin Thermex TFH 360 säätöventtiilillä 60cm RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Liesituuletin Thermex TFH 360 säätöventtiilillä 60cm RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Liesituuletin Thermex TFH 360 säätöventtiilillä 60cm RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Liesituuletin Thermex TFH 360 säätöventtiilillä 60cm RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus
Thermex Liesituulettimet

Liesituuletin Thermex TFH 360 säätöventtiilillä 60cm RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus

Tuotenumero 513.19.5258.8

Thermex liesituuletin ilmanvaihdon ohjaukseen kohteessa, jossa huippuimuri/IV-kone huolehtii koko asunnon ilmanvaihdosta.

1 130,50 €
1 615,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

Thermex liesikupu huippuimurille, säätöventtiili, RST

Thermex TFH 360 malli soveltuu kahteen eri järjestelmään:

1: Liesikuvusta ohjataan katolla olevaa huippuimuria (1-vaihe AC-huippuimuri tai EC-huippuimurin 0-10V ohjaus lisävarusteena saatavan AC/DC -muuntajan avulla), joka poistaa ilmaa liesikuvun lisäksi myös asunnon muista tiloista (esim. kylpyhuone).

2: Liesikuvusta ohjataan huoneistokohtaista ilmanvaihtokonetta, joka hoitaa koko asunnon ilmanvaihdon. HUOM. ilmanvaihtokone tulee olla varustettu 1-vaihe AC-puhallinmoottoreilla (yhteenlaskettu teho max. 400W).

Liesikuvussa on huippuimurin/ilmanvaihtokoneen ohjaus, sähkötoiminen tehostusventtiili sekä toimitukseen kuuluu myös langaton katkaisija, jonka voi asentaa esimerkiksi kylpyhuoneen seinälle. Kun käyt suihkussa, saunassa tai peset pyykkiä, niin voit painaa langattomasta katkaisijasta, jolloin ilmanpoisto tehostuu kosteista tiloista. 

Huomaamaton liesikupu on varustettu hyvin valaisevilla himmennettävillä LED-valoilla, labyrinttisuodattimilla sekä suodattimen puhdistuksen muistuttajalla. Tyylikäs rosterinen pinta soveltuu jokaiseen keittiöön.

  • MALLI: Kaappiin integroitava
  • MATERIAALI: Rosteri
  • LEVEYS: 600mm
  • NOPEUDET:  4 toimintanopeutta
  • SUODATIN: Design metallisuodatin
  • VALO: 2x3 W LED (3000 K)

Huom. liesikuvun ohjauspiiriin saa kytkeä vain puhallinmoottoreiden ohjauksen (EI esim. esi- tai jälkilämmityspatteria).


Thermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex! Lisätietoja: www.thermex.fi