Thermex Super Silent Slider liesituuletin 60cm ilmanvaihdon ohjaus/tehostus
Thermex Super Silent Slider liesituuletin 60cm ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Thermex Super Silent Slider liesituuletin 60cm ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Thermex Super Silent Slider liesituuletin 60cm ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Thermex Super Silent Slider liesituuletin 60cm ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Thermex Super Silent Slider liesituuletin 60cm ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Thermex Super Silent Slider liesituuletin 60cm ilmanvaihdon ohjaus/tehostus
Thermex Liesituulettimet

Thermex Super Silent Slider liesituuletin 60cm ilmanvaihdon ohjaus/tehostus

Tuotenumero 520.19.1261.8

Thermex Super Silent Slider on ulosvedettävä liesituuletin säätöventtiilillä huippuimurin tai ilmanvaihtokoneen ohjaukseen. Laadukas ja tyylikäs Thermex-liesiku

811,10 €
1 039,87 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

Thermex-liesituuletin 60 cm huippuimurille, säätöventtiili, valkoinen


Ulkonäöltään varsin pelkistetty, 60 cm leveä, kaapin alapintaan integroitava Thermex Super Silent Slider -liesituuletin on oivallinen valinta, jos toivot liesikuvultasi huomaamattomuutta. Paketti sisältää ilmanvaihdonohjaus moduulin. Tämä kyseinen ilmanvaihdon ohjaus/tehostus -malli soveltuu kahteen eri järjestelmään:

1. Liesikuvusta ohjataan katolla olevaa huippuimuria.Thermex Super silent slider malli soveltuu ohjaamaan-vaihe AC-huippuimuria (tai EC-huippuimurin 0-10V ohjaus lisävarusteena saatavan AC/DC -muuntajan avulla), joka poistaa ilmaa liesikuvun lisäksi myös asunnon muista tiloista (esimerkiksi kylpyhuoneesta). Versio sopii siis kohteisiin, joissa ilmanvaihdon ohjaus hoidetaan liesikuvulta.

2. Liesikuvusta ohjataan huoneistokohtaista ilmanvaihtokonetta, joka hoitaa koko asunnon ilmanvaihdon. HUOM! Ilmanvaihtokone tulee olla varustettu 1-vaihe AC-puhallinmoottoreilla (yhteenlaskettu teho max. 400W).


Thermex Super Silent Slider -mallissa on useita näppäriä ominaisuuksia


Theremex Super Silent Slider liesikuvussa on huippuimurin/ilmanvaihtokoneen ohjaus ja sähkötoiminen tehostusventtiili. Toimitukseen kuuluu myös Thermexin innovatiivinen langaton katkaisija, jonka voi asentaa esimerkiksi kylpyhuoneen seinälle. Kun käyt suihkussa, saunassa tai peset pyykkiä, niin voit tämän katkaisijan avulla tehostaa ilmanvaihtoa kosteista tiloista. Enää ei siis tarvitse kiertää keittiön kautta mennessäsi suihkuun!

Tyylikäs valkoinen liesikupu on varustettu hyvin valaisevilla LED-valoilla ja alumiinisella rasvasuodattimella. Elektroniset käyttökytkimet ovat miellyttävät käyttää.


Tekniset tiedot:

  • MALLI: Kaappiin integroitava, ulosvedettävä
  • MATERIAALI: Valkoinen, mukana vaihdettava RST-etupaneeli
  • LEVEYS: 600mm
  • NOPEUDET:  3 toimintanopeutta
  • SUODATIN: Alumiini
  • 2x2,5 W LED-valo (3000 K) 
  • Kahden vuoden takuu ja Thermexin hyvä tuotetuki!

Huom! Liesikuvun ohjauspiiriin saa kytkeä vain puhallinmoottoreiden ohjauksen (EI esimerkiksi esi- tai jälkilämmityspatteria).

Thermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex! Lisätietoja: www.thermex.fi