Liesituuletin Thermex Super Silent Slider säätöventtiilillä 60cm valkoinen/RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus
Liesituuletin Thermex Super Silent Slider säätöventtiilillä 60cm valkoinen/RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Liesituuletin Thermex Super Silent Slider säätöventtiilillä 60cm valkoinen/RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Liesituuletin Thermex Super Silent Slider säätöventtiilillä 60cm valkoinen/RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Liesituuletin Thermex Super Silent Slider säätöventtiilillä 60cm valkoinen/RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Liesituuletin Thermex Super Silent Slider säätöventtiilillä 60cm valkoinen/RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Liesituuletin Thermex Super Silent Slider säätöventtiilillä 60cm valkoinen/RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus
Thermex Liesituulettimet

Liesituuletin Thermex Super Silent Slider säätöventtiilillä 60cm valkoinen/RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus

Tuotenumero 520.19.1261.8

Ulosvedettävä liesituuletin säätöventtiilillä huippuimurin tai ilmanvaihtokoneen ohjaukseen. Laadukas ja tyylikäs Thermex-liesikupu.

570,50 €
815,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

Thermex liesikupu huippuimurille, säätöventtiili, valkoinen

Thermex Super Silent Slider ilmanvaihdon ohjaus/tehostus -malli soveltuu kahteen eri järjestelmään:

1. Liesikuvusta ohjataan katolla olevaa huippuimuria (1-vaihe AC-huippuimuri tai EC-huippuimurin 0-10V ohjaus lisävarusteena saatavan AC/DC -muuntajan avulla), joka poistaa ilmaa liesikuvun lisäksi myös asunnon muista tiloista (esim. kylpyhuone).

2. Liesikuvusta ohjataan huoneistokohtaista ilmanvaihtokonetta, joka hoitaa koko asunnon ilmanvaihdon. HUOM. ilmanvaihtokone tulee olla varustettu 1-vaihe AC-puhallinmoottoreilla (yhteenlaskettu teho max. 400W).

Liesikuvussa on huippuimurin/ilmanvaihtokoneen ohjaus ja sähkötoiminen tehostusventtiili. Toimitukseen kuuluu myös Thermexin innovatiivinen langaton katkaisija, jonka voi asentaa esimerkiksi kylpyhuoneen seinälle. Kun käyt suihkussa, saunassa tai peset pyykkiä, niin voit painaa langattomasta katkaisijasta, jolloin ilmanpoisto tehostuu kosteista tiloista. Enää ei tarvitse käydä keittiön kautta, kun menee suihkuun!

Tyylikäs valkoinen liesikupu on varustettu hyvin valaisevilla LED-valoilla ja alumiinisella rasvasuodattimella. Elektroniset käyttökytkimet.

  • MALLI: Kaappiin integroitava, ulosvedettävä
  • MATERIAALI: Valkoinen, mukana vaihdettava RST-etupaneeli
  • LEVEYS: 600mm
  • NOPEUDET:  3 toimintanopeutta
  • SUODATIN: Alumiini
  • 2x2,5 W LED-valo (3000 K) 
  • Kahden vuoden takuu ja Thermexin hyvä tuotetuki!

Huom. liesikuvun ohjauspiiriin saa kytkeä vain puhallinmoottoreiden ohjauksen (EI esim. esi- tai jälkilämmityspatteria).

Thermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex! Lisätietoja: www.thermex.fi