Thermex Super Silent Slider liesituuletin 60cm omalla moottorilla
Thermex Super Silent Slider liesituuletin 60cm omalla moottorilla Thermex Super Silent Slider liesituuletin 60cm omalla moottorilla Thermex Super Silent Slider liesituuletin 60cm omalla moottorilla
Thermex Liesituulettimet

Thermex Super Silent Slider liesituuletin 60cm omalla moottorilla

Tuotenumero 520.19.1261.2

Thermex Super Silent Slider on lieden yläpuoliseen kaappiin integroitava, muotoilultaan vähäeleinen liesituuletin tehokkaalla omalla moottorilla.

471,99 €
674,27 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Thermex-liesituuletin 60 cm omalla moottorilla, kalusteeseen integroitava, valkoinen/teräs


Thermex Super Silent Slider on yksi markkinoiden tehokkaimmista ulosvedettävistä liesituulettimista. Se on varustettu tehokkaalla sisäisellä tasavirtamoottorilla, tyylikkäästi valaisevilla LED-valoilla (2x1,5W / 3000K), helppokäyttöisillä elektronisilla käyttökytkimillä sekä pestävillä metallisilla rasvasuodattimilla. Kyseinen malli on siro, leveydeltään 60 cm ja valmistusmateriaalina toimii valkoiseksi maalattu ruostumaton teräs.


Thermex Super Silent Slider on vaivaton asentaa


Liesituulettimen rakenteen ansiosta sen asentaminen on helppoa ja takana pystyssä oleva moottoriosa piiloutuu sujuvasti yläkaappiin. Näkyviin jäävä osa sijoittuu lieden yläpuolisen kaapin alle. Tasavirtamoottori on erittäin hiljainen. Ulosvedettävä lippa toimii hyödyllisenä höyrynkerääjänä. Tyylikäs ja viimeistelty ulkonäkö takaa sen, että Super Silent Slider soveltuu moneen eri keittiöön. Perusvarusteena toimitetaan myös teräksen värinen etupaneeli, jonka voi halutessaan vaihtaa vakiona olevan valkoisen tilalle.


Tekniset tiedot:

  • Malli: kaappiin integroitava    
  • Materiaali: Valkoiseksi maalattu RST    
  • Mitat: 600 x 285-450 x 425 mm (l x s x k)    
  • Nopeudet: 3 toimintanopeutta   
  • Ilmamäärä min: 174 m3/h - max: 525 m3/h 
  • Äänitaso: 38-62 dB(A)    
  • Ohjaus: Elektroniset käyttökytkimet
  • Katso asennus/mittakuva Liitteet-välilehdeltä.


   

Pituus:
285 mm
Korkeus:
385 mm
Leveys:
600 mm