Thermex Super Silent GT liesituuletin 600mm musta/RST huippuimurille
Thermex Super Silent GT liesituuletin 600mm musta/RST huippuimurille Thermex Super Silent GT liesituuletin 600mm musta/RST huippuimurille
Thermex Liesituulettimet

Thermex Super Silent GT liesituuletin 600mm musta/RST huippuimurille

Tuotenumero 520.19.1108.0

Thermexin Super Silent GT -liesituuletinmalli asennetaan yläkaappiin. Tyylikäs kupu tanskalaista designia, soveltuu huippuimurilliseen keittiöön.

423,75 €
565,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Thermex-liesituuletin 60 cm huippuimurin ohjaukseen, musta/teräs


Tyylikäs ulkonäkö, LED-valaisimet, metalliset astianpesukoneessa pestävät suodattimet sekä käyttömukavat hipaisukytkimet tekevät Super Silent GT:stä erittäin miellyttävän käyttää. Tämä liesituuletin soveltuu asuntoon, jossa huippuimuri vastaa keittiön ilmanvaihdosta.


Super Silent GT -liesikupu asennetaan kaapistoon


Kyseinen liesituuletinmalli asennetaan yläkaapiston alaosaan lieden päälle, josta se kerää tehokkaasti kaikki ruuanlaitosta aiheutuvat käryt ja höyryt. Super Silent GT on integroitavuutensa ansiosta varsin hillitty malli ja sointuu näin osaksi ilmeettömämpääkin sisustusta. Modernia mustaa ja terästä yhdistelevä väritys sekä 60 cm leveys lisäävät tämän mallin sulavalinjaisuutta entisestään.

Lisäksi Super Silent GT -liesikupuun myydään kattavasti lisävarusteita.

 

Tekniset tiedot:

  • Malli: kaappiin integroitava
  • Materiaali: RST / musta lasi
  • Mitat: 598 x 435 x 425 mm (l x s x k)
  • Nopeudet: 3 toimintanopeutta
  • Valo: 2 x 1,5W LED (3000K)
  • Rasvasuodatin: Metallinen rasvasuodatin
  • Lähtökaulus: Ø - 150/125mm
  • Kanavakoko suositus min: Ø - 125 mm

Thermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex! Lisätietoja: www.thermex.fi