Liesituuletin Elica TWIN teräs + kaukosäädin musta
Liesituuletin Elica TWIN teräs + kaukosäädin musta Liesituuletin Elica TWIN teräs + kaukosäädin musta Liesituuletin Elica TWIN teräs + kaukosäädin musta Liesituuletin Elica TWIN teräs + kaukosäädin musta Liesituuletin Elica TWIN teräs + kaukosäädin musta Liesituuletin Elica TWIN teräs + kaukosäädin musta Liesituuletin Elica TWIN teräs + kaukosäädin musta Liesituuletin Elica TWIN teräs + kaukosäädin musta
Savo Liesituuletin

Liesituuletin Elica TWIN teräs + kaukosäädin musta

Tuotenumero 89015-1

Elica TWIN tuo tuplatehon keittiön ilmanvaihtoon. Leveä design-liesikupu saarekkeeseen ruostumatonta terästä vaijerikiinnityksellä.

1 380,00 €
2 431,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Elica TWIN liesituuletin kaksoismoottorilla, RST

Elica designliesikupu tuo tyyliä ja joustavuutta keittiöön. Liesikupu kiinnitetään vaijereilla kattoon, mikä luo ilmavan ja kevyen vaikutelman Mukana tulevien vaijereiden pituus on 1500mm joten ne riittävät n. 3 metrin huonekorkeuteen. Tarvittaessa on saatavilla lisävaijerit, joilla päästään jopa viiteen metriin (Twin-liesikupu vaatii kahdet lisävaijerit!). 

Liesikupua ohjataan helppokäyttöisestä Magic Wand -säätimestä, lisävarusteena on tilattavissa kaukosäädin. 

Moottori suodattaa käryt Long Life -hiilisuodattimien läpi takaisin huoneilmaan - lieden sijoittelu ei siis ole riippuvainen hormin paikasta. Suodattimet voidaan pestä kymmeniä kertoja astianpesukoneessa ja niiden käyttöikä on suurin piirtein kolme vuotta.

Twin on oivallinen valinta, kun taloudessa kokataan paljon tai kun keittotaso on normaalia leveämpi. Twinissä on patentoitu, tehokas kaksoismoottori. 


  • Kattokiinnitys vaijereilla 1300mm (saareke)
  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Valaistus: 2 x 35W Halogeeni ja 6 x 28W halogeeni
  • Teho: 288–625 m3/h (intensiivi 867 m3/h)
  • Uudelleen aktivoitava Long Life -hiilisuodatin vakiona
  • musta kaukosäädin (89000) kuuluu toimitukseen
  • Lisävarusteena saatavilla 5m vaijerisarja (87550, tilattava kaksi kappaletta)Kun tilaat Elica-liesikuvut meiltä, voit olla varma, että ne tulevat viralliselta maahantuojalta! 
Käytössäsi on palveleva tuotetuki sekä meidän että maahantuojan kautta. 
Tuotetakuu on kaksi vuotta, jona aikana valtakunnallinen huoltoverkosto vastaa takuuhuolloista.


Pituus:
500 mm
Korkeus:
1300 mm
Leveys:
898 mm
Samankaltaiset tuotteet