Liesikupu Thermex Super Silent GT 600mm valkoinen ilmanvaihdon ohjaus/tehostus
Liesikupu Thermex Super Silent GT 600mm valkoinen ilmanvaihdon ohjaus/tehostus Liesikupu Thermex Super Silent GT 600mm valkoinen ilmanvaihdon ohjaus/tehostus
Thermex Liesituulettimet

Liesikupu Thermex Super Silent GT 600mm valkoinen ilmanvaihdon ohjaus/tehostus

Tuotenumero 520.19.1101.8

Thermex liesituuletin ilmanvaihdon ohjaukseen. Siisti kaapistoon asennettava liesikupu.

686,25 €
915,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Thermex Super Silent GT malli soveltuu kahteen eri järjestelmään:

1: Liesikuvusta ohjataan katolla olevaa huippuimuria (1-vaihe AC-huippuimuri tai EC-huippuimurin 0-10V ohjaus lisävarusteena saatavan AC/DC -muuntajan avulla), joka poistaa ilmaa liesikuvun lisäksi myös asunnon muista tiloista (esim. kylpyhuone).

2: Liesikuvusta ohjataan huoneistokohtaista ilmanvaihtokonetta, joka hoitaa koko asunnon ilmanvaihdon. 

HUOM. ilmanvaihtokone tulee olla varustettu 1-vaihe AC-puhallinmoottoreilla ja liesikuvun ohjauspiiriin saa kytkeä vain puhallinmoottoreiden ohjauksen (EI esim. Esi- tai jälkilämmityspatteria).

Yläkaappiin asennettava liesikupu on varustettu hyvin valaisevilla LED-valoilla, metallisilla rasvasuodattimilla, Glass Touch hipaisukäyttökytkimillä. 

Liesikuvussa on huippuimurin/ilmanvaihtokoneen ohjaus, sähkötoiminen tehostusventtiili sekä toimitukseen kuuluu myös langaton katkaisija, jonka voi asentaa esimerkiksi kylpyhuoneen seinälle. 

Kun käyt suihkussa, saunassa tai peset pyykkiä, niin voit painaa langattomasta katkaisijasta, jolloin ilmanpoisto tehostuu kosteista tiloista.

Thermex huippuimuria ohjaavat liesikuvut ovat yhteensopivia kaikkien markkinoilla olevien pientalojen huippuimureiden kanssa. Onko sinulla perinteinen 1-vaihe AC-huippuimuri vai uusi energiaystävällinen EC-huippuimuri? Ei sen väliä, sillä Super Silent Slider mallin saa kumpaankin. Jos sinulla on EC-huippuimuri (0-10 V) niin tarvitset vain Thermex AC/DC-muuntimen  (tuotenumero 536.99.1100.9) lisävarusteena ja voit ohjata EC-huippuimuria.

  

 • Malli: kaappiin integroitava

 • Materiaali: Valkoiseksi maalattu rst

 • Mitat: 598 x 435 x 129 mm (l x s x k)

 • Nopeudet: 3 toimintanopeutta

 • Ohjaus: Glass Touch hipaisukytkimet

 • Valo: 2 x 1,5W LED (3000K)

 • Rasvasuodatin: Metalliset rasvasuodattimet

 • Lähtökaulus: Ø - 150/125mm

 • Kanavakoko suositus min: Ø - 125 mm

 • Lisävaruste: 536.99.1100.9 AC/DC-muunnin

  Thermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex! Lisätietoja: www.thermex.fi