Kattoliesituuletin Liesituuletin Thermex Ascot 1170mm rst omalla moottorilla
Kattoliesituuletin Liesituuletin Thermex Ascot 1170mm rst omalla moottorilla Kattoliesituuletin Liesituuletin Thermex Ascot 1170mm rst omalla moottorilla Kattoliesituuletin Liesituuletin Thermex Ascot 1170mm rst omalla moottorilla Kattoliesituuletin Liesituuletin Thermex Ascot 1170mm rst omalla moottorilla Kattoliesituuletin Liesituuletin Thermex Ascot 1170mm rst omalla moottorilla
Thermex

Kattoliesituuletin Liesituuletin Thermex Ascot 1170mm rst omalla moottorilla

Tuotenumero 423.05.1178.2

Kattoliesituuletin tuo avaruutta keittiöön. Valitse laadukas Thermex-kattotuuletin, kun haluat tehoa ja käyttömukavuutta liesituulettimeltasi.

1.884,00 €
2.355,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Thermex kattoliesituuletin omalla moottorilla rosteri.


Thermex Ascot on moderni ratkaisu keittiön liesituulettimeksi. Kattoon asennettava Ascot sulautuu tyylikkäästi kattoon kuin kattoon ja sen tehokas moottori ja reunaimutekniikka muodostavat yhdessä toimivan kokonaisuuden, joka vie höyryt ja käryt hallitusti pois keittiöstäsi.

Kiiltävä, ruostumaton teräspinta ja yhteensä kuusi LED-valoa luovat viimeisen silauksen keittiösi sisustukseen. Ohjaat liesituulettimen toimintoja modernilla kaukosäätimellä. Energialuokkaan A kuuluva Ascot on huipputuote. Thermex kattomallit voi asentaa maksimissaan 3 metrin korkeudelle liesitasosta mitattuna. Suosittelemme, että poistokanavan halkaisija on vähintään 160mm.

Ascot malliin on saatavana kattava määrä lisävarusteita, joiden avulla muokkaat liesituulettimesta juuri oikeanlaisen sinun keittiöösi. Lisävarusteiden avulla voit mm.:

tasapainottaa asuntosi ilmanvaihtoa (tuotenumero 536.99.1000.9 Trigger -moduuli) silloin kun liesituuletin on käytössä, jos sinulla on esim. lämmöntalteenottolaite. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus varsinkin tehokkaalla imuteholla varustetun liesituulettimen kanssa. Katso lisää Thermex Trigger -moduuli tuotesivulta.

Kierrätyssuodattimen (tuotenumero 535.05.6200.9) avulla voit asentaa liesituulettimen huonetilaan kierrättäväksi, jos sinulla ei ole mahdollisuutta liittää sitä poistokanavaan. Huomioithan tällöin että kierrätettävä ilma pääsee vapaasti purkautumaan takaisin huonetilaan.

    


  •     Malli: Kattoon integroitava

  •     Materiaali: Valkoiseksi maalattu RST

  •     Mitat: 1170 x 510 x 357 mm (l x s x k)

  •     Nopeudet: 4 toimintanopeutta + BOOST

  •     Ilmamäärä min: 258 m3/h - max: 553 m3/h ja Boost: 886 m3/h

  •     Äänitaso: 46-63 dB(A) ja Boost: 72 m3/h

  •     Ohjaus: Kaukosäädin

  •     Valo: 6 x 1,2W LED

  •     Rasvasuodatin: Metalliset rasvasuodattimet

Thermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex! Lisätietoja: www.thermex.fi


Arvostelut 0 arvostelua