Thermex Passat kattoliesikupu 1200mm valkoinen iv-ohjaus/tehostus
Thermex Passat kattoliesikupu 1200mm valkoinen iv-ohjaus/tehostus Thermex Passat kattoliesikupu 1200mm valkoinen iv-ohjaus/tehostus Thermex Passat kattoliesikupu 1200mm valkoinen iv-ohjaus/tehostus Thermex Passat kattoliesikupu 1200mm valkoinen iv-ohjaus/tehostus
Thermex Liesituulettimet

Thermex Passat kattoliesikupu 1200mm valkoinen iv-ohjaus/tehostus

Tuotenumero 423.19.6161.3+iv

Thermex Passat -kattoliesituuletin on laatutietoisen valinta. Kattoon integroitava, elegantti liesikupu tekee sekä keittiösi ilmasta että ilmeestä raikkaan.

2 418,00 €
3 100,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Thermex-kattoliesituuletin ilmanvaihdon ohjaukseen, valkoinen


Lue Peggyn pieni punainen keittiö-blogista kokemuksia tästä tuulettimesta.

Thermex Passat kattoon integroitava liesikupu on yksi markkinoiden matalarakenteisimmista huippuimurin ohjauksella varustetuista kattomalleista. Tähän versioon tulee mukana iv-ohjaus/tehostus moduuli, jolla voit ohjata huippuimuria/iv-konetta. Tuote sopii siis kohteisiin, joissa huippuimuri imee useasta eri tilasta. Tuuletin ohjaa 1-vaihe AC-huippuimuria, mikäli kohteessa on uutta EC- tekniikkaa käyttävä huippuimuri, voit A/DC muuntajalla saada liesituulettimen ohjaamaan myös sitä.

Paketin mukana toimitetaan kaukosäätimen lisäksi kiinteä, esimerkiksi pesutilojen lähelle asennettava kauko-ohjainnappi, joka mahdollistaa ilmanvaihdon tehostamisen kosteista tiloista vaikkapa saunomisen tai suihkun aikana. 


Thermex Passat on tyylikäs


Kaunis design: valkoinen lasi ja hyvin valaisevat, energiaystävälliset LED-valot tekevät Passatista tyylikkään liesikuvun. Tehokas reunaimutekniikka ja liesikuvun fyysiset mitat varmistavat, että höyryt ja käryt imeytyvät kuvun sisään tehokkaasti. Thermex-kattomallit voi asentaa maksimissaan 3 metrin korkeudelle liesitasosta mitattuna. Suosittelemme, että poistokanavan halkaisija on vähintään 160mm. 

Huomaa, että imutehoon vaikuttaa paitsi huippuimurin teho, myös kanavien koko ja pituus. Kattomallisissa liesituulettimissa imutehon tarve on suurempi kuin lähellä lieden pintaa olevissa malleissa.


Tekniset tiedot:

 • Malli: Kattoon integroitava
 • Materiaali: Valkoinen / valkoinen lasi
 • Mitat: 1200 x 600 x 230 mm (l x s x k)
 • Nopeudet: 4 toimintanopeutta
 • Pakkotoiminen/jatkuva 1-nopeus
 • Kauko-ohjain asennettavaksi pesutilojen lähelle
 • Suodatin: Astianpesukoneessa pestävä alumiinisuodatin
 • Ohjaus: Kaukosäädin
 • Valo: 3 x 3W LED
 • Lähtökaulus: Ø - 160 mm
 • Asennuskorkeus max: 3 metriä keittotasosta
 • Kanavakoko suositus: Ø - 160 mmThermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex! Lisätietoja: www.thermex.fi

Pituus:
600 mm
Korkeus:
230 mm
Leveys:
1200 mm