Kattoliesikupu Thermex Newcastle Medio 90cm valkoinen huippuimurille
Kattoliesikupu Thermex Newcastle Medio 90cm valkoinen huippuimurille Kattoliesikupu Thermex Newcastle Medio 90cm valkoinen huippuimurille Kattoliesikupu Thermex Newcastle Medio 90cm valkoinen huippuimurille Kattoliesikupu Thermex Newcastle Medio 90cm valkoinen huippuimurille
Thermex

Kattoliesikupu Thermex Newcastle Medio 90cm valkoinen huippuimurille

Tuotenumero 423.19.2151.0

Kattoliesituuletin tuo avaruutta keittiöön. Valitse laadukas Thermex-kattotuuletin, kun haluat tehoa ja käyttömukavuutta liesituulettimeltasi.

838,80 €
1 165,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Thermex kattoliesituuletin huippuimurin ohjaukseen, valkoinen


Thermex Newcastle Medio on huippuimuria ohjaava, kattoon integroitava liesikupu. Liesikuvun materiaalina on laadukas, valkoiseksi maalattu RST. 

Laitteen runkokorkeus on matala, vain 227mm, joten sen asentaminen on vaivatonta ja laitteen saa helposti mahtumaan myös ahtaisiin tiloihin.

Tehokas reunaimutekniikka varmistaa, että höyryt ja käryt imeytyvät liesikupuun ja energiaystävälliset LED-valot antavat valoa hyvin työtasolle saakka. Ohjaus tapahtuu mukana toimitettavalla kaukosäätimellä tai jos haluat, että liesikuvun käyttö on automaattista, voit hankkia lisävarusteena Thermex Top Link -moduulin, joka automatisoi liesikuvun toiminnan.

Saatavilla olevilla lisävarusteilla muokkaat liesikuvusta juuri sinulle soveltuvan. Thermex kattomallit voi asentaa maksimissaan 3 metrin korkeudelle liesitasosta mitattuna. Suosittelemme, että poistokanavan halkaisija on vähintään 160mm.

Lisävarusteena saatava Thermex Top Link® -moduuli (tuotenumero 536.99.1200.9) tuo tarpeenmukaisen ilmanvaihdon keittiöösi. Thermexin patentoima Top Link® -moduuli käy yhteen kaikkien markkinoilla olevian sähköliesitasojen -ja uunien kanssa. Kun aloitat kokkaamisen ja painat sähkölieden päälle - Thermex Top Link® hoitaa liesituulettimen toiminnan automaattisesti. Katso lisää Thermex Top Link® tuotesivulta.


Thermex Trigger -moduulin (tuotenumero 536.99.1000.9 Trigger -moduuli)  avulla voit mm. tasapainottaa asuntosi ilmanvaihtoa, silloin kun liesituuletin on käytössä, jos sinulla on esim. lämmöntalteenottolaite. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus varsinkin nykyisissä, tiiviiksi rakennetuissa taloissa. Katso lisää Thermex Trigger -moduuli tuotesivulta.

Thermex huippuimuria ohjaavat liesikuvut ovat yhteensopivia kaikkien markkinoilla olevien pientalojen huippuimureiden kanssa. Onko sinulla perinteinen 1-vaihe AC-huippuimuri vai uusi energiaystävällinen EC-huippuimuri? Ei sen väliä, sillä Thermex liesikuvut saa kumpaankin. Jos sinulla on EC-huippuimuri (0-10 V) niin tarvitset vain Thermex AC/DC-muuntimen (tuotenumero 536.99.1100.9) lisävarusteena ja voit ohjata EC-huippuimuria.

 •  Malli: kattoon integroitava
 •  Materiaali: Valkoiseksi maalattu rst
 •  Mitat: 900 x 500 x 227 mm (l x s x k)
 •  Nopeudet: 4 toimintanopeutta
 •  Ohjaus: Kaukosäädin
 •  Valo: 4 x 1,5W LED (3000K)
 •  Rasvasuodatin: Metalliset rasvasuodattimet
 •  Lähtökaulus: Ø - 160mm
 •  Kanavakoko suositus min: Ø - 160 mm
 •  Lisävaruste: 536.99.1100.9 AC/DC-muunnin
 •  Lisävaruste: 536.99.1000.9 Thermex Trigger -moduuli
 •  Lisävaruste: 536.99.1200.9 Thermex Top Link -moduuli I
 •  Lisävaruste: 500.30.3020.0 Thermex Asennuskotelo/valkoinen/900mm/Newcastle MedioThermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex! Lisätietoja: www.thermex.fi


Arvostelut 0 arvostelua