Ennakkoerä Thermex Newcastle Maxi 1200mm valkoinen omalla moottorilla
Ennakkoerä Thermex Newcastle Maxi 1200mm valkoinen omalla moottorilla Ennakkoerä Thermex Newcastle Maxi 1200mm valkoinen omalla moottorilla Ennakkoerä Thermex Newcastle Maxi 1200mm valkoinen omalla moottorilla Ennakkoerä Thermex Newcastle Maxi 1200mm valkoinen omalla moottorilla
Thermex

Ennakkoerä Thermex Newcastle Maxi 1200mm valkoinen omalla moottorilla

Tuotenumero ennakko
Tuotetta rajoitettu erä.

Tarjouserä tammikuu 2020. Valitse laadukas Thermex-kattotuuletin, kun haluat tehoa ja käyttömukavuutta liesituulettimeltasi.

984,00 €
1 640,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Thermex kattoliesituuletin omalla moottorilla valkoinen.

Liesikupu.fi verkkokauppa ostaa toisinaan isompia ennakkomyyntieriä. Nyt Tammikuun kahden ensimmäisen viikon aikana toimitettava Newcastle-erä myydään. Mikäli siis tahdot saada todella edullisesti Newcastle maxi mallin, voit tilata tuotten nyt tammikuun erään. Mikäli sinulla on kiire tuotteen kanssa, löydät heti toimitettavan version tästä

Miten ennakkoerätilaus toimii?

Tilaat tämän tuotteen klikkaamalla "lisää ostoskoriin". Tämän jälkeen teet tilauksen loppuun kuten normaalistikin. Tilaus rekisteröityy meillä maksun jälkeen ja varaa yhden tuotteen Tammikuun erästä valmiiksi teille. Tuote toimitetaan tämän jälkeen tammikuun kahden ensimmäisen viikon aikana (voit myös pyytää myöhempää toimitusta). Erän koko on 20 tuotetta, ja tämä tuotesivu poistuu kun kaikki on myyty.


Tässä vielä tietoa tuotteesta:

Thermex Newcastle Maxi on kattoo integroitava liesituuletin omalla moottorilla. 

Materiaalina laadukas, valkoiseksi maalattu RST. Laitteen runkokorkeus on matala, vain 230mm, joten sen asentaminen on vaivatonta ja laitteen saa helposti mahtumaan myös ahtaisiin tiloihin.

Tehokas reunaimutekniikka varmistaa, että höyryt ja käryt imeytyvät liesituulettimeen ja energiaystävälliset LED-valot antavat valoa hyvin työtasolle saakka. Ohjaus tapahtuu mukana toimitettavalla kaukosäätimellä tai jos haluat, että liesituulettimen käyttö on automaattista, voit hankkia lisävarusteena Thermex Top Link -moduulin, joka automatisoi liesituulettimen toiminnan.

Newcastle Maxiin saatavilla lisävarusteilla muokkaat liesituulettimesta juuri sinulle soveltuvan. Thermex kattomallit voi asentaa maksimissaan 3 metrin korkeudelle liesitasosta mitattuna. Suosittelemme, että poistokanavan halkaisija on vähintään 160mm.

 

 •     Malli: Kattoon integroitava
 •     Materiaali: Valkoiseksi maalattu RST
 •     Mitat: 1200 x 600 x 230 mm (l x s x k)
 •     Nopeudet: 4 toimintanopeutta
 •     Ilmamäärä min: 241 m3/h - max: 481 m3/h
 •     Äänitaso: 49-63 dB(A)
 •     Ohjaus: Kaukosäädin
 •     Valo: 4 x 1,5W LED (3000K)
 •     Rasvasuodatin: Metalliset rasvasuodattimet
 •     Lähtökaulus: Ø - 160mm
 •     Kanavakoko suositus min: Ø - 160 mm
 •     Energialuokka D


Thermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex! Lisätietoja: www.thermex.fi