Halloween kuppikakut

Halloween kuppikakut

Halloween kuppikakku "Black Velvet"


Halloween lähestyy! Mikä sopisikaan lokakuun herkkuhetkiin paremmin kuin mustat Black Velvet kuppikakut?

Nämä kuppikakut eivät ole liian pelottavia pienemmillekään herkuttelijoille.

Nyt pääset hauskaan halloweentunnelmaan Pilvilinnan Annan reseptillä.


Black velvet- kuppikakut (n. 18 kpl tai 36 kpl minikuppikakkuja)

Taikina

3 dl vehnäjauhoja

1 dl sokeria

1 rkl kaakaojauhoa

1 tl vaniljasokeria

1 tl leivinjauhetta

0,5 tl ruokasoodaa

ripaus suolaa

2 kananmunaa

1,5 dl vadelmajugurttia

1 dl rypsiöljyä

2 tl omenaviinietikkaa

mustaa pastaväriä

1,5 dl vadelmia


Kuorrute

100 g huoneenlämpöistä voita

200 g tomusokeria

200 g maustamatonta tuorejuustoa


Koristeisiin

mustaa sokerimassaa tai halloween- aiheisia koristerakeita


Ohje

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Sekoita kulhossa kaikki kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa keskenään kananmunat, jugurtti, öljy ja omenaviinietikka. Lisää joukkoon muutama tippa mustaa pastaväriä, jotta saat nesteestä mustaa. Lisää nesteet kuivien aineiden joukkoon ja sekoita taikina tasaiseksi. Lisää joukkoon vadelmat ja sekoita joukkoon.

Aseta paperivuoat muffinipellin koloihin ja jaa taikina vuokiin. Täytä vuoasta noin ¾ osaa. Paista kuppikakkuja uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes testitikkuun ei enää tartu taikinaa. Anna jäähtyä.

Kuorrutetta varten vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri keskenään vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja vatkaa joukkoon. Laita kuorrute pursotinpussiin, jossa pyöreä tylla ja pursota jäähtyneiden kuppikakkujen päälle.

Mustasta sokerimassasta voit muotoilla kuppikakkujen päälle hämähäkkejä tai koristella erilaisilla koristerakeilla.

Black velvet- kuppikakut (n. 18 kpl tai 36 kpl minikuppikakkuja)


Taikina

3 dl vehnäjauhoja

1 dl sokeria

1 rkl kaakaojauhoa

1 tl vaniljasokeria

1 tl leivinjauhetta

0,5 tl ruokasoodaa

ripaus suolaa

2 kananmunaa

1,5 dl vadelmajugurttia

1 dl rypsiöljyä

2 tl omenaviinietikkaa

mustaa pastaväriä

1,5 dl vadelmia


Kuorrute

100 g huoneenlämpöistä voita

200 g tomusokeria

200 g maustamatonta tuorejuustoa


Koristeisiin

mustaa sokerimassaa tai halloween- aiheisia koristerakeita


Ohje

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Sekoita kulhossa kaikki kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa keskenään kananmunat, jugurtti, öljy ja omenaviinietikka. Lisää joukkoon muutama tippa mustaa pastaväriä, jotta saat nesteestä mustaa. Lisää nesteet kuivien aineiden joukkoon ja sekoita taikina tasaiseksi. Lisää joukkoon vadelmat ja sekoita joukkoon.

Aseta paperivuoat muffinipellin koloihin ja jaa taikina vuokiin. Täytä vuoasta noin ¾ osaa. Paista kuppikakkuja uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes testitikkuun ei enää tartu taikinaa. Anna jäähtyä.

Kuorrutetta varten vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri keskenään vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja vatkaa joukkoon. Laita kuorrute pursotinpussiin, jossa pyöreä tylla ja pursota jäähtyneiden kuppikakkujen päälle.

Mustasta sokerimassasta voit muotoilla kuppikakkujen päälle hämähäkkejä tai koristella erilaisilla koristerakeilla.



Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.